Om Bådmægleren

Bådmægleren har siden 2012 solgt mere end 1.000 brugte og velholdte både til kunder fra hele Skandinavien, Tyskland og Grønland og har dermed samlet meget erfaring undervejs til at kunne guide dig gennem salg af din båd eller køb af en brugt båd i høj kvalitet.

Alle både bliver professionelt klargjort indvendigt og udvendigt, så de er 100% i orden, derfor behøver du kun at tage ét sted hen, hvis du vil sælge din båd eller købe en større.

Bådmæglerens indehavere Rune Holm – uddannet speditør – og Marco Nielsen – uddannet bilmekaniker – bruger selv meget tid på at sejle og kan derfor altid give ekspertråd til køb eller salg af båd, vedligeholdelse, reparationer og transport.

Køb og salg

Når du køber en båd:

Vi guider dig gennem valget af en brugt båd i høj kvalitet.

Hos os får du et stort udvalg af brugte, kvalitetsbåde – alle samlet på ét sted, så du kan sammenligne flere modeller. Du får også muligheden for at komme med et åbent bud til sælger.

Vi stiller sikkerhed for, at den båd du køber gennem os, er gældfri, samt at vi afleverer båden i den stand, vi aftaler.

Når du sælger din båd:

Når du vælger at sælge din båd gennem os, finder vi den rigtige køber til din båd, og vi rådgiver om prissætning. Vi kommer også gerne med et bud på købers båd, så du slipper for byttehandler og kommer til at stå med rede penge efter salget.

Det er op til dig, om du i salgsperioden vil have din båd til at stå hos os.

Uanset om du køber eller sælger din båd gennem os, sikrer vi dig et hurtigt og trygt forløb.

Rune Holm

Rune Holm

Ansvarlig for salg

T: + 45 26336644

M: holm@baadmaegleren.dk

Marco Nielsen

Marco Nielsen

Ansvarlig for service

T: +45 21840331

M: nielsen@baadmaegleren.dk